Bag scenen:

Når jeg sidder og arbejder minder mine hænder tit om en smeds sorte hænder.  De bliver virkelig sorte af at pudse på sølvet, for mine hænder arbejder intenst med produkterne.

At arbejde med sølv er en længerevarende proces, og der ligger et stort arbejde i alle mine produkter. Alle produkterne skal stort set igennem den samme proces, med fremstilling, slibning og polering.

Det at lave sølvsmykker falder mig meget naturligt, da mange af instrumenterne jeg bruger i sølvformgivningen er det samme, som når man arbejder med at rette tænder.

Jeg arbejder med et formsprog der skiller sig ud fra mængden. Her bliver der kælet for detaljerne i både farver, form og flade.

At arbejde med sølvet har altid været en inspiration, og jeg er af den overbevisning, at det at have materialerne i hænderne gør, at hvert smykke bliver unikt og får tilføjet værdi og liv.

I mit arbejdsbord ses der tydelige hakker og slibespor , dette fortæller om talrige fremstillede smykker. Emaljer i alskens farver står på rad og række og fanger øjet når skolen skinner gennem vinduerne. De udskårne halvcirkler i mit arbejdsbord fortæller netop historien om, hvordan en smykkearbejdsplads har set ud gennem mange år.

Min ambition er at smykkeformgivningen skal være af spændende karakter, høj og med akkuratesse, ligesom når jeg arbejder med tænder. Derfor kan du være sikker på, at få et meget unikt håndlavet sølvsmykke af en flot kvalitet.

På værkstedet arbejdes der kun med sølv som er indkøbt af grossister i Danmark. Mit sølv er og bliver kontrolleret løbende af Ædelmetalkontrollen, hvilket giver dig en garanti for, at det sølvprodukt du køber er i orden.

Jeg er registreret hos den danske Ædelmetalkontrol med stemplet RAA, og medlem af Guild of Enamellers.

Det kræver en særlig form for koncentration at fremstille sølv- og emaljesmykker - en koncentration der bringer mig ind i en bevidsthed af magi, skønhed og ro.

Stilen på mine smykker er rå og ekstravagant, moderne, elegant og enkel. Mine Smykker skal kunne ses og bæres. Jeg synes at et smykke fortæller noget om personlighed og er som et statement, der kan tolkes og forstås helt individuelt.

Jeg er meget inspireret af mennesker, jeg nyder at skabe sølvsmykker der giver en følelse af, at de rummer livet.

At få lov til at være hænderne der skaber noget fint og få de små aftryk af livet til at forenes, at skabe smykker der giver livsindhold og minder, gør mig glad, for jeg synes der er glæde, omsorg og kærlighed i smykker.

Jeg tager både traditionelle og utraditionelle metoder i brug, når jeg arbejder på et designprojekt. Det gælder både brugen af materiale, værktøj og arbejdsproces. Jeg brænder for godt håndværk, høj kvalitet og har altid fokus på detaljerne.

Jeg ser mine smykker, som små kunstværker man har for livet.

Copyright © 2023 SølvTrylleriet, all rights reserved Persondata Information