Om Helle.

Jeg har altid haft en stor kærlighed til det gode kunsthåndværk.

Jeg er autodidakt smykkeformgiver og smykkedesigner og har beskæftiget mig kreativt det meste af mit liv.

Inspirationen til at starte SølvTrylleriet kom fra mit personlige ønske om at gå med stilige og personlige smykker – i et lækkert design af høj kvalitet!  Jeg har i mange år arbejdet med blomster, så derfra kommer min inspiration til at fylde min sølv-verden med farver.

Jeg er Fruen med titlerne Tandplejer, Projektleder og SØLV-businesswoman, elsker hverdagen, som jeg fylder med sølv, drømme og smykkekærlighed.

Jeg er uddannet på Københavns Tandlægeskole og har arbejdet over 30 år som Tandplejer med børn og unge i kommunale tandplejer.

Jeg har i alle årene arbejdet og være fascineret af og med, at rette tænder på unge mennesker. Det kræver stort håndelag, en kunstnerisk indsigt, stor faglighed, akkuratesse og ikke mindst en menneskelig omsorg. Netop denne erfaring i at arbejde småt og med akkuratesse bruges når mine smykker fremstilles.  

Jeg startede min Sølv karriere for en del år siden med et kursus hos en guldsmed og har efterfølgende rejst rundt i landet og taget kurser for at udvide mine teknikker og blive inspireret til nytænkning indenfor sølv, kunst og design.

Alle mine smykker håndlaves på mit værksted. Jeg er så fascineret af, at man kan starte ud med at have en sølvtråd mellem hænderne, og så ende med at give det puls, liv og sjæl. Ikke to smykker er ens, da de er forarbejdet og skabt i min hånd med største umage og omhu.

Når jeg designer nye smykker er det vigtigt for mig, at smykkerne altid bærer mit dna i det visuelle udtryk, og at de rummer stor autencitet og kvalitet. Min smykkestil omtales af andre som kulørt med kant i et tidsløst sofistikeret design.

Copyright © 2023 SølvTrylleriet, all rights reserved Persondata Information